Portal Informacje UE we Wrocławiu

Wykład prof. Zuzanny Goluch o fałszowaniu żywności

Data opublikowania: 22.10.2020 | aktualizacja: 02.11.2020

goluchGościem honorowym Fundacji Tygiel z Lublina była dr hab. inż. Zuzanna Goluch, prof. UEW, pracownik Katedry Technologi Żywności i Żywienia na Wydziale Inżynierii Produkcji. Profesor wygłosiła wykład inauguracyjny pt.: Zafałszowania żywności a zdrowie konsumenta  podczas II Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej  „Nauki przyrodnicze na rzecz człowieka i środowiska”, która odbyła się online 27 października 2020 r.

Pod linkiem zarejestrowana jest rozmowa z prof. Zuzanną Goluch

Link do konferencji

https://fundacja-tygiel.pl/nauki-przyrodnicze/
WydrukujWyślij do znajomego

ARCHIWALNE NUMERY

Wybrane artykuły z Portalu

zamknij
Nasza strona korzysta z plików cookies. Zachowamy na Twoim komputerze plik cookie, który umożliwi zbieranie podstawowych informacji o Twojej wizycie.
Przeczytaj jak wyłączyć pliki cookiesRozumiem